Nyheder fra DJ

20. jan. 2022
MesseC i Fredericia har - sammen med et enig advisory board - valgt at rykke Nordic Outdoor Show til august 2022.
20. jan. 2022
Har du tænkt over, at stenbunken potentielt er et levested for flere af landbrugslandets arter? Nyt faktaark giver inspiration.
19. jan. 2022
Er du en dygtig kommunikatør med interesseret for natur, jagt og vildt, så er du måske vores kommende kommunikationskonsulent.
19. jan. 2022
Danmarks Jægerforbund og Aarhus Universitet – Kalø starter et projekt, hvor jægerne kan hjælp med til at skaffe viden om mårdyr og deres levevilkår og status.
18. jan. 2022
Skydebanernes miljøgodkendelser bliver stadig mere omfattende. DJ ansætter nu endnu en konsulent og indfører delvis brugerbetaling ved udarbejdelsen af miljøgodkendelse.
18. jan. 2022
Nu gælder det om at viske tavlen ren i Kreds 2. Kredsens nye formand og nye HB-medlem lover hinanden loyalitet og samarbejde med HB og foreningerne.
17. jan. 2022
Hvert år holder lokale jagtforeninger fællesjagter, hvor man møder nye mennesker. Det er aktiviteter der binder folk sammen - i dette tilfælde også på tværs af våbenarter.
14. jan. 2022
Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.
14. jan. 2022
Debatindlæg: EU er alt for fodslæbende, når det gælder om at implementere ny viden og sikre miljøet mod negativer effekter fra pesticider.
13. jan. 2022
Lørdag den 22. januar 2022 inviteres alle, der har jagt på Djursland, for tredje år i træk til at deltage i en bevægelsesjagt med start klokken 10.00.

Kredsnyheder