Nyheder fra DJ

1. feb. 2023
På en række dialogaftener sætter DJ fokus på frivillighedens vilkår i organisationen. Dialogaftenerne fortsætter i februar og marts. Tilmeld dig her.
1. feb. 2023
Hør et nyt afsnit i jægerforbundets podcastserie om jagtformer, hvor vi kommer ind under huden på de forskellige former for jagt, der dyrkes her til lands.
31. jan. 2023
Et frivilligt tilvalgsmodul i uddannelsen til riffelinstruktør handler om ballistik i praksis - dvs. langdistanceskydning. Det kan være en god ting at kunne undervise i.
31. jan. 2023
Pga. implementering af et nyt medlemssystem er det ikke muligt at komme telefonisk i kontakt med Medlemsservice tirsdag og torsdag i denne uge.
30. jan. 2023
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde februar-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
30. jan. 2023
Ikke siden den nye jagtprøves indførelse i 2013/14 har så mange aspiranter gået til jagtprøve. Men udviklingen har ikke resulteret i flere jægere.
27. jan. 2023
Ænder fra Veststadil Fjord og Nyord har generelt lavt indhold af PFAS, mens prøver fra Agger Tange og Harboøre Tanger viser betydelige overskridelser af grænseværdier.
27. jan. 2023
Statusopdatering på markvildtindsatsens registrering af insekter. Et treårigt projekt, hvor frivillige ser på værdien af blomsterstriber for insekter i agerlandet.
26. jan. 2023
Den etiske diskussion i relation til jagten foregår også i Sverige, og ifølge forsker har den medvirket til bedre samforvaltning af det svenske storvildt.
25. jan. 2023
I dette afsnit i vores serie om jægernes våben byder vi lytterne med på en rejse tilbage i tiden. For lige så længe der har været mennesker på Jorden, har der været jægere.

Kredsnyheder