Danmarks Jægerforbund

14. jun. 2024
På Folkemødet deltog DJ's jagtfaglige chef i en debat om biodiversitet og hvem der egentlig holder øje med, hvordan det står til i naturen.
14. jun. 2024
DJ's debat på Folkemødet om mental sundhed, og ikke mindst forebyggelse af stress, blev en stor succes. Bl.a. fortalte Jakob Ellemann-Jensen om hvordan han brugte naturen aktivt, da han selv blev ramt af stress.
14. jun. 2024
Det, vi deler på sociale medier, påvirker, hvordan ikke-jægere opfatter jagt og jægere. Derfor har vi et ansvar for at bidrage til en positive formidling. Hvordan gør vi det?
13. jun. 2024
Trods opdatering af den europæiske landbrugslov, som bl.a. fjerner krav om fire pct. ikke-produktive arealer, ønsker Danmark ikke at følge trop. DJ kvitterer med ros.
13. jun. 2024
Som en del af markvildtindsatsen 2020-2023, drevet af DJ, har man undersøgt bl.a. blomsterstribers betydning for f.eks. bestøvende insekter, harer og agerhøns.
12. jun. 2024
Inden deadline for årets bukketopti havde vi desværre ikke modtaget alle resultater fra alle trofæopmålere. En rigtig smuk sommerbuk fra Thy burde have været på listen.
12. jun. 2024
For at sikre værdifuld viden om kronvildtets adfærd indfanger forskerne kronvildt i Midtjylland og udstyrer dem med bl.a. gps-halsbånd. Hvordan reagerer dyrene overfor jagt?
11. jun. 2024
Mere end 1.100 frivillige deltog over hele landet, da Tænketanken Hav og Syddansk Universitet plantede ålegræs lørdag den 8. juni.
11. jun. 2024
Danmarks Jægerforbund er aktivt til stede med debatter og vildtkød på årets Folkemøde på Bornholm, som afholdes i dagene 13-15 juni.
11. jun. 2024
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde årets femte nummer af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.